Когато се налага да пътувате  и нямате възможност да вземете домашния си любимец с вас, тогава можете да се обърнете към Бест Петс Холидей. Щом ни поверите грижите за вашето куче,котка или друг домашен любимец,можете да бъдете сигурни, че в нашия хотел за вашето животно ще се погрижи екип от професионалисти, които се стараят да му осигурят максимален комфорт и ветеринарни грижи.Основната ни цел е комфорта на домашния ви любимец!

Въпреки, че е далеч от дома си, кучето или котето няма да почувства липсата на уют и топлина, нито ще наруши ежедневния си ритъм и навици. Знаем, че всяко животно има различен нрав и специфични нужди, за това подхождаме индивидуално към всеки един наш гост.Съобразяваме се с вашите изисквания за хранителен режим, ежедневни разходки, игра и др.

Хотел за кучета и котки Best Pet's Holiday е разположен в екологично чист район-гр.Банкя. Всяко куче се настанява в индивидуален и просторен бокс.Настилката в бокса е съобразена с хигиенните изисквания и се почиства лесно и бързо. В непосредствена близост са тревните площи - двор , към които има достъп всяко куче,за да се разхожда и играе свободно. Разхождаме индивидуално всяко куче 2 пъти на ден. За малки породи кучета и котки разполагаме със специални помещения, съобразени с техния размер и специфични нужди.

Храната също е съобразена с вашите изисквания. Всички животни в хотела са под 24-часово ветеринарно наблюдение и контрол. Осигуряваме и транспорт до и от хотела в удобно за вас време.

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС! 

Знаем колко е ценен четириногият ви приятел за вас, че той е пълноправен член на вашето семейство. Поради тази причина екипът на Холидей Петс полага оптимални усилия да осигури удобство, комфорт, грижа и не на последно място обич към всеки четириног гост!

Приемаме само ваксинирани кучета с паспорт.

Приемаме само ваксинирани котки с паспорт.

Всички права запазени