Хотел за кучета и котки “Best Pet’s Holiday” се намира съвсем близо до столицата - в гр.Банкя.

Районът е известен с чистия си въздух и изворите с минерална вода.

На територията на града и около него има множество обществени паркове, зелени поляни, борови и широколистни гори, които са много подходящи за разходка на кучета от всички породи.

Хотелът за домашни любимци “Best Pet’s Holiday”отвори врати 1 Август 2010г. 

Когато се налага да отсъствате от дома, отивате в чужбина, на почивка, командровка и т.н., и нямате възможност да вземете със себе си вашият четириног приятел, тогава можете да се обърнете към нас. Доверете ни се, ние ще се погрижим вашето куче / котка да почувства максимален комфорт, по време на престоя си в пансиона. В превод от английски името на хотела – „Best Pet’s Holiday означава – „Най-добрата ваканция за домашни любимци”. Това е и нашата цел, четириногите ни гости да се чувстват все едно са във ваканция, не само хората могат да ходят на почивка!

Освен екологично чистия район, материалната база и богатия набор от услуги, много важно е отношението на екипа към всеки наш гост. Капацитета на хотела не е голям и това позволява на служителите да подходят индивидуално към всяко куче и котка , да му обърнат нужното внимание и да се съобразят с всички специфични нужди на четириногия гост.

Разгледайте подробно галерията със снимки, страницата с предлаганите от нас условия и услуги . Постарали сме се да направим хотел за кучета и котки Бест Петс Холидей едно хубаво и приятно място, където всеки гост да бъде обгрижван с внимание и любов, да внесем уюта и топлината на дома.

Всички права запазени